Oratorica - місце, де корпоративна культура означає щастя та успіх

...

Об'єднання Корпоративної Культури та Щастя в Oratorica

Корпоративна культура та щастя працівників - дві основні опори у світі бізнесу, а в Oratorica - Центрі Європейських Мов, це не просто концепції, а ключові елементи, що визначають нашу місію та успіх. Як нам вдалося поєднати ці два елементи? На цих вихідних ми мали можливість у видатний спосіб продемонструвати, як корпоративна культура перетворюється на щастя наших працівників за допомогою спеціального заходу, Outdoor Teambuilding.

Видатний Outdoor Teambuilding

У чарівному природному ландшафті ми організували низку заходів, спрямованих на розвагу, розвиток команди та зміцнення зв'язків між членами Oratorica. Це була незабутня пригода, яка наповнила наші серця енергією та зміцнила наші професійні та особисті відносини.

Олімпійські Ігри - Де Змагання Зустрічає Співпрацю

Одним з яскравих моментів заходу стали Олімпійські Ігри, динамічна програма на час, яка показала нам, що конкуренція та співпраця можуть іти рука об руку. Наші команди об'єдналися, щоб протистояти завданням і перешкодам, кожен член вносив свій внесок у прийняття швидких та ефективних рішень. Змагання надихнуло нас адреналіном, а спортивний дух був на висоті. Під час ігор ми відчували сильні емоції, а перемога була солодкою. Команда була більше, ніж просто група людей - ми стали справжньою єдиною робочою силою з спільними цілями та здатністю долати будь-які перешкоди.

Подяки та Визнання

День завершився активністю подяк і визнання, яка підкреслила важливість цінностей, які приносить кожен член команди Oratorica. Кожен учасник написав слова подяки на стікерах та прикріпив їх до одягу колег, виражаючи вдячність за їхні якості. Простий, але глибокий жест, який наблизив нас один до одного.

Корпоративна Культура в Oratorica

В Oratorica корпоративна культура зосереджена на таких цінностях, як навчання, вдячність, співпраця та, перш за все, щастя. Ми прагнемо забезпечити робоче середовище, яке надихає кожного члена команди бути щасливим та мотивованим щодня. Ми пишаємося тим, що є місцем, де люди раді приходити на роботу щодня, місцем, де особистий та професійний розвиток переплітаються, і місцем, де досягнення святкуються разом.

Щастя на Роботі та Успіх в Одній Команді

Щастя працівників в Oratorica - це не просто слово; це філософія, яку ми живемо щодня. На кінець дня ми більше, ніж команда - ми сім'я. Ми всі поділяємо одні й ті ж цінності та цілі, і прокидаємося зранку з посмішкою, знаючи, що ми частина організації, яка просуває щастя та успіх.


Дата публікації: 16/02/2024 17:24
Дата перевидання: 16/02/2024 17:24
Автор: Oratorica
Tori Hello
Перевір свій рівень англійської на безкоштовному тестуванні

Познайомимось, визначимо рівень володіння мовою та покажемо, як проходить навчання

Розповімо як
проходять заняття

🎓 Розповімо про навчання, викладачів, графік та оплату

👩‍🏫 Призначимо безкоштовний пробний урок

З питань корпоративного навчання зв’яжіться з нами по email

direktor@oratorica.com.ua
contacte
free call