Як зацікавити дитину у вивченні англійської мови

...

Багато батьків замислюються про те, щоб їхня дитина почала вчити іноземну мову в ранньому віці, але не знають, з чого почати і як правильно мотивувати дитину.

Рідну мову діти опановують переважно через спілкування з дорослими у ранньому віці, через перегляд мультфільмів і кіно, спілкування зі своїми однолітками. Таке вивчення мови для дитини має захопливий характер і не викликає стресу.

Однак процес вивчення іноземної мови відбувається інакше. Адже найчастіше іноземна мова — це ще один шкільний предмет, під час якого діти відчувають, що вони повинні вивчати мову так, як вирішувати математичні приклади або писати твори.

Як зацікавити дитину вивчати англійську мову

Вивчення іноземної мови має відбуватися так само як вивчення рідної — легко та невимушено. Дитині обов'язково має бути цікаво й комфортно.

Oratorica розповість, як прищепити дитині інтерес до іноземної мови, щоб максимально залучити її до вивчення.

  • Дивіться зі своєю дитиною мультфільми й відео англійською мовою. Можливості, які відкриває перед нами інтернет, величезні.
  • Похвала. Наголошуйте навіть на найменших успіхах вашої дитини. Перераховуйте разом, що вона вивчила. У жодному разі не можна сварити за помилки. Просто без емоцій вкажіть правильний варіант. Краще сконцентруватися на тому, що було зроблено добре.
  • Розвивайте дух змагання. Якщо дитина має амбіції й бажання бути кращою, спробуйте зробити це основним двигуном мотивації. На канікулах усі відпочивають, а вона ще й займається англійською.
  • Створіть активне мовне середовище вдома. Можна підготувати для дитини картки з фразами англійською й розмістити їх по дому. Ви можете підготувати список будь-яких фраз, головне, щоб їх зміст був зрозумілий дитині.
  • Використовуйте мультимедійні можливості сьогодення. Відеоогляди, інтерактивні книги, мобільні програми — ці інструменти допоможуть дитині поєднувати навчання з грою.
  • Запишіть дитину на курси іноземних мов. Єдина порада — ретельно поставтеся до вибору школи, де навчатиметься ваша дитина.

Команда Oratorica допоможе вашій дитині значно просунутися в опануванні мови, зняти бар'єри у спілкуванні й відчути задоволення від вивчення. Навчання проходить легко і без зусиль, завдяки емоційності, підтримці й приємній атмосфері.

Довіртеся професіоналам і запишіть прямо зараз вашу дитину за телефоном +380 95 053 26 25.

 

Дата публікації: 15/05/2017 15:14
Дата перевидання: 28/11/2023 15:14
Автор: Надежда Яношевская
Tori Hello
Перевір свій рівень англійської на безкоштовному тестуванні

Познайомимось, визначимо рівень володіння мовою та покажемо, як проходить навчання

Розповімо як
проходять заняття

🎓 Розповімо про навчання, викладачів, графік та оплату

👩‍🏫 Призначимо безкоштовний пробний урок

З питань корпоративного навчання зв’яжіться з нами по email

direktor@oratorica.com.ua
contacte
free call